MyBodySpace je prvi i jedini fitness studio ovakve vrste u Smederevu. Raspolažemo spravama najmodernije tehnologije koje omogućavaju vežbačima da postignu maksimalne rezultate.

Body Space VakuTherm ležeći bicikl, Body Space VacuTherm traka za trčanje i aparat Body Roll su inovativna sredstva fitnesa koji genijalno kombinuju vakum tehnologiju sa infra tehnologijom.

Ova moderna fitnes rešenja posebno se preporučuju ljudima sa viškom kilograma kao i sportistima. Pogodan je za osobe koje pate od bolova u kičmi i leđima. Preporučuje se ženama, muškarcima, mladima, starima i svima koji vole udobnost i efikasnost u sklopu jednog treninga.

Infracrveni zraci stimulišu proizvodnju kolagena i tako koža postaje čvršća. Oblikuje se stomak, zadnjica, butina.

MyBodySpace studio je potpuno opremljen i pored studija za vežbanje, vežbačima je na raspologanju slačionica, sa ormarićima za presvlačenje. Nakon treninga naši korisnici se mogu istuširati u kupatilu uz upotrebu peškira i sve neophodne kozmetike.

Takođe, u relax sobi za druženje možete popiti kafu po izboru.

Ako ne volite grupne treninge ili želite sami da rasporedite svoje vreme za kardio trening, to možete učiniti kod nas, u profesionalnom okruženju i veoma prijatnom okruženju.

17. oktobra 2/2, 1300 Smederevo

telefon: 060.501.2.601
e-mail: studio@mybodyspace.rs